Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)

Notifikationer

 

Blanketter och mallar

Om det är någon blankett eller mall som du söker efter och som inte finns i listan nedan så kontakta Studentservice. Blanketterna är i PDF-format om inget annat anges. För att kunna läsa PDF behöver du ha Adobe Acrobat Reader installerat.

Mejla in blanketterna

Under rådande omständigheter krävs ingen underskrift på blanketterna utan de fylls i och skickas in elektroniskt till studentservice@his.se om inget annat anges på blanketten.

Anmälan

Anstånd

Examensbevis

Intyg

Omprövning

Omslagsark

Blankett och mallar för examensarbeten

Medgivande till publicering i DiVA görs normalt digitalt via ett formulär i Studentportalen under Mina studier. Välj examensarbeteskursen och därefter Examen. Tidigare studenter som inte har tillgång till Studentportalen kan kontakta sin examinator eller Studentservice för att istället få en blankett att fylla i.

Mallarna för examensarbeten består endast av en framsida, som är enhetlig för alla examensarbeten som görs vid Högskolan i Skövde. Mallarna är även tillgänglighetsanpassade. Normalt finns dock en specifik mall för övriga delar av examensarbetet. Mer information kan lämnas av den lärare som är kursansvarig

Registrering

Studieavbrott

  • Studieavbrott meddelas genom att skicka e-post till antagning@his.se med namn, personnummer samt utbildningen du önskar göra studieavbrott på.

Studieuppehåll

Tentamensutlämning

Tillgodoräknande av utbildning

Uppdaterad: 2022-12-19 12:03:44
Skapad: 2020-02-10