Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)

Notifikationer

 

Beställ intyg

Resultat- och registreringsintyg visar dina studieresultat samt vilka kurser du är eller har varit registrerad på vid Högskolan i Skövde. Du kan skapa digitala intyg eller beställa hem papperskopior.

Om du fortfarande har ett aktivt konto i Studentportalen kan du själv ta ut ett digitalt verifierbart intyg i Ladok för student (ett konto på Studentportalen upphör 6 månader efter avslutad utbildning). Ett digitalt verifierbart intyg är giltigt i 3 månader.

Vårt system stödjer tyvärr inte elektroniska utskrifter och därför skickar vi inte intyg via e-post. Om du vill att vi skickar hem intyget till dig så fyll i formuläret nedan. Intygen skickas med B-post hem till angiven adress inom 5 arbetsdagar. 

Du kan beställa följande:

Resultatintyg

Ett resultatintyg är en utskrift direkt ur Ladok där alla dina avklarade kurser/poäng vid Högskolan i Skövde är sammanställda i ett dokument.

På resultatintyget finns namn, personnummer, kursens/kursernas benämning, poäng, betyg och betygsdatum.

Registreringsintyg

Ett registreringsintyg är en sammanställning direkt ur Ladok över de kurser du är eller varit registrerad på vid Högskolan i Skövde.

Du kan begära att få registreringsintyg för pågående termin eller för samtliga terminer.

Beställ intyg

Markera de intyg du vill beställa:
Vilket språk vill du ha beställningen på?

De personuppgifter du lämnar i formuläret kommer Högskolan i Skövde bara att använda för just detta specifika ändamål. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter: www.his.se/gdpr

Uppdaterad: 2021-05-07 10:36:43
Skapad: 2020-02-12