Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)

Notifikationer

 

Beställ intyg

Resultat- och registreringsintyg visar dina studieresultat samt vilka kurser du är eller har varit registrerad på vid Högskolan i Skövde. Du kan skapa digitala intyg eller beställa hem papperskopior.

Digitala intyg

Som nuvarande eller tidigare student kan du själv ta ut ett digitalt verifierbart intyg i Ladok för student. Ett digitalt verifierbart intyg är giltigt i 3 månader.

Fysiska intyg

Vårt system stödjer tyvärr inte elektroniska utskrifter och därför skickar vi inte intyg via e-post. Om du vill att vi skickar hem intyget till dig så fyll i formuläret nedan. Intygen skickas med B-post hem till angiven adress inom 5 arbetsdagar.

Resultatintyg eller registreringsintyg

Ett resultatintyg är en utskrift direkt ur Ladok där alla dina avklarade kurser/poäng vid Högskolan i Skövde är sammanställda. På resultatintyget finns namn, personnummer, kursens/kursernas benämning, poäng, betyg och betygsdatum.

Ett registreringsintyg är en sammanställning direkt ur Ladok över de kurser du är eller varit registrerad på vid Högskolan i Skövde. Du kan begära att få registreringsintyg för pågående termin eller för samtliga terminer.

Beställ intyg

Markera de intyg du vill beställa:
Vilket språk vill du ha beställningen på?

De personuppgifter du lämnar i formuläret kommer Högskolan i Skövde bara att använda för just detta specifika ändamål. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter: www.his.se/gdpr

Uppdaterad: 2024-04-22 11:56:31
Skapad: 2020-02-12