Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)

Notifikationer

 

Om blanketter

Det finns många blanketter och mallar som du kan behöva ladda ner och fylla i beroende på din situation.

Ansökan om examensbevis

Ditt examensbevis är ett bevis på att du har tagit examen från högskola eller universitet. När du är klar med dina studier och uppfyller kraven för utbildningen kan du begära att få ut din examen.

Mer information om examensbevis och hur du ansöker.

Studieavbrott

Studieavbrott innebär att du stryks från aktuella deltagarlistor, adresslistor från och med avbrottsdatum. Anmälan om studieavbrott kan endast ske under en pågående utbildning.

Läs mer om studieavbrott och hur det ska anmälas.

Studieuppehåll

För dig som har påbörjat studier men som därefter av någon anledning, under en begränsad tidsperiod, inte kan bedriva studierna kan ansöka om studieuppehåll. Läs mer om vad det innebär och hur du ansöker om studieuppehåll.

Tillgodoräknande

Som student har du rätt att ansöka om att få din tidigare utbildning tillgodoräknad vid Högskolan i Skövde. Det gäller studier vid både svenska och utländska lärosäten.

Läs mer om tillgodoräknande och hur du ska gå till väga.

Omprövning

Om du tycker att en tentamen eller annan examination inte är korrekt bedömd har du möjlighet att få beslutet omprövat eller rättat, beroende på vad som är fel.

Läs mer om rättelse av betyg och hur du går till väga för att begära omprövning.

Övriga ärenden

På sidan för blanketter och mallar listas en rad olika dokument som du kan tänkas behöva som student. Hittar du inte rätt blankett där så mejla din förfrågan till studentservice@his.se.

Skapad: 2021-01-14