Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)

Notifikationer

 

Bli studentambassadör

Kommer du ihåg? När du själv gick sista året på gymnasiet eller hade jobbat något år. Tankarna på fortsatta studier bara for runt i skallen. Då kanske du hade turen att träffa en studentambassadör som berättade om studentlivet och om hur det är läsa på Högskolan i Skövde.

Två tjejer sitter och studerar i Rubin framför en rosa vägg med citat skrivet.

Bra merit och extra pengar

Nu är det du som har chansen att göra skillnad. Du kan inspirera och engagera andra att börja studera på Högskolan i Skövde. Uppdraget som studentambassadör är en viktig del i Högskolans rekryteringsarbete. För dig är det också ett sätt att tjäna lite extra pengar och en bra merit på ditt CV.

Träffa blivande studenter

Som studentambassadör tar du emot studiebesök, möter blivande studenter på gymnasieskolor och jobbar i Högskolans monter på olika mässor. Som studentambassadör är du Högskolans ansikte utåt. Så att du är en stolt Skövdestudent är en självklarhet!

Som studentambassadör får du en utbildningsdag med fokus på det personliga mötet och muntlig framställning. Det har du även nytta av i dina studier. Lönen är 145 kronor/timma (2023) och du får självklart även betalt för restid och eventuella utlägg i samband med uppdraget. Vid medverkan på mässor står Högskolan för boende och resor.

Något för dig?

Vi rekryterar nya ambassadörer löpande.
Kontakta kommunikatör Anna Moläng Lööf på anna.molang.loof@his.se.

Uppdraget

Uppdaterad: 2020-12-17 16:26:22
Skapad: 2019-09-18
Kommunikatör
Avdelningen för marknadsföring och kommunikation