Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)

Notifikationer

 

Hitta på campus

Högskolan i Skövde ligger bara några minuters promenad från tåg- och busstationen och Skövdes stadskärna. På campus, som högskoleområdet kallas, finns allt samlat i flera olika byggnader. Här hittar du föreläsningssalar, datorsalar, bibliotek och studentservice. I anslutning till campus finns många studentbostäder och Kårhuset Boulogner.

Parkering

Från och med 1 april 2024 gäller parkeringstillstånd via Parkster för samtliga Högskolans parkeringar. På vardagar mellan klockan 07:00 och 17:00 är det endast Högskolans studenter och personal, samt besökare till Högskolan som har tillåtelse att parkera på campus.

 

Campuskarta

Klicka på bilden för att få upp en pdf-version av campuskartan, med husbeteckningar och hänvisningar till de olika husen. Bilden är en tecknad version av högskoleområdet som visar hur de olika byggnaderna ligger i förhållande till varandra.

Rundvandring på campus

 

På campus hittar du också flera restauranger och caféer och granne med campus ligger forskningsparken och innovationsmiljön Science Park Skövde. Campus har dessutom ett härligt grönområde och här finns även ett gym.

I de olika undervisningshusen finns studieplatser, uppehållsytor, toaletter, mikrovågsugnar och i vissa hus även varumaskiner med enklare snacks.

Campus är sammanhållet i Skövde, alla hus ligger inom några minuters promenadavstånd. Du tar dig snabbt mellan till exempel biblioteket och din föreläsningssal eller tentasalarna.

Uppdaterad: 2023-08-10 10:32:21
Skapad: 2019-09-25

Karta över Campus