Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)

Notifikationer

 

Anmäl dig som fadder

Fyll i formuläret för att bli fadder!


Fadderutbildningen kommer att erbjudas på distans i Zoom vid första tillfället och på campus vid det andra. För dig som varit fadder tidigare räcker det att delta i den andra delen. Är du helt ny fadder så deltar du i båda delarna.

Du kommer att få en inbjudan via mejl.


Jag har varit fadder tidigare:

Kontaktfadder innebär att du har kontakten mellan programansvarig och faddrarna i ditt program. Det är kontaktfaddern som får kontaktlistorna över nya studenter när sista registreringsdagen stänger, så ni kan skapa klassgrupper med de nya studenterna.

Jag vill vara kontaktfadder för mitt program:

Du ska nu rangordna de tre program som du vill vara fadder för. Om det saknas faddrar för något program fördelas faddrarna främst utifrån dessa önskemål.

För att undvika onödigt spill av tröjor så kommer vi nu använda samma färg och tryck på fadder-t-shirts varje år. Som ny fadder kommer du få två t-shirts och som tidigare fadder kommer du få en extra. Om du som tidigare fadder tappat bort din t-shirt kan du få en extra.

Jag har varit fadder förut och behöver ha en extra fadder-t-shirt:

De personuppgifter du lämnar i formuläret kommer Högskolan i Skövde bara att använda för just detta specifika ändamål. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter: www.his.se/gdpr

Uppdaterad: 2023-03-17 15:21:56
Skapad: 2021-02-26