Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)

Notifikationer

 

Anmäl dig som fadder

Anmälan är öppen under mars månad 2024.

Fyll i formuläret för att bli fadder!

Fadderutbildningen kommer att erbjudas på distans i Zoom vid första tillfället och på campus vid det andra. För dig som varit fadder tidigare räcker det att delta i den andra delen. Är du helt ny fadder så deltar du i båda delarna.

Du kommer att få en inbjudan via mejl.

Jag har varit fadder tidigare:

Som ny fadder kommer du få två fadder-t-shirts. För att undvika onödigt spill av tröjor så använder vi samma färg och tryck på fadder-t-shirts varje år. Återanvänd din gamla fadder-t-shirt om den är i bra skick! Om du som tidigare fadder tappat bort din t-shirt kan du få en extra.

Hur många fadder-t-shirts vill du ha?

Programfadder

Nedanstående information behöver du bara fylla i om du vill vara fadder för ett program. Om du bara vill anmäla dig som internationell fadder så kommer du att vara med och ha ett gemensamt ansvar för alla nya internationella studenter under den veckan.

Kontaktfadder innebär att du är kontaktperson för faddergruppen mot Högskolan, både för programansvarig för ert program och den personen som får alla kontaktuppgifter till era nya studenter efter det att registreringen stängts. Kontaktfadder förväntas inte ta något ledaransvar för faddergruppen.

Jag vill vara kontaktfadder för mitt program:

Du ska nu rangordna de tre program som du vill vara fadder för. Om det saknas faddrar för något program fördelas faddrarna främst utifrån dessa önskemål.

De personuppgifter du lämnar i formuläret kommer Högskolan i Skövde bara att använda för just detta specifika ändamål. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter: www.his.se/gdpr

Uppdaterad: 2024-02-26 15:31:06
Skapad: 2021-02-26