Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)

Notifikationer

 

Studie- och karriärvägledning

Vi hjälper dig innan, under och efter dina studier. Välkommen att kontakta oss för ett samtal. Vi finns i hus E, våning 2.

Vi erbjuder både allmän vägledning och vägledning inom olika utbildningsområden. I ett samtal får du hjälp att sortera dina tankar och se vilka olika vägar och möjligheter som finns för att nå dit du önskar.

Du är välkommen att boka samtal med oss på plats på Högskolan, digitalt via Zoom eller via telefon. Önskar du att träffa oss digitalt skickar vi länken till Zoomrummet. Allt du behöver göra är att klicka på länken i mejlet vi skickar när det är dags att ses!

Du är också välkommen att ställa frågor via mejl. Mejladresser och telefonnummer till respektive Studie- och karriärvägledare finner ni längre ner på denna sida. Vår ambition är att svara på dina frågor så snabbt som möjligt, men har du inte fått svar inom fyra arbetsdagar kontakta oss igen via vår gemensamma mejladress studievagledare@his.se.

Din kontakt med en studievägledare är skyddad av sekretess.

Chatta med en studie- och karriärvägledare

På måndagar, tisdagar och torsdagar kl. 15:00-16:30 kan du chatta med oss direkt på his.se. För att komma igång klickar du på chattikonen (som visas på olika utbildningssidor) och ställer en fråga!

Telefontid

Måndag och torsdag kl. 11:00–12:00. Telefonnummer finns under varje studievägledares information.

Hitta din studie- och karriärvägledare

Presentation av Studentstödet

Kom igång med dina studier

Studieteknik

Studieplanering

Akademiska ramar

Salstentamen – Hur går det till?

Uppdaterad: 2024-04-23 11:12:38
Skapad: 2019-05-27