Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)

Notifikationer

 

Studenterna önskade – nu invigs ny grön mötesplats på campus

Högskolan i Skövde och Akademiska hus bjuder in till invigning av en ny mötesplats utanför Hus A på campus. Studenter har önskat förbättringar av utemiljön och vid ombyggnationen har ambitionen har varit att skapa en inbjudande utemiljö för både studenter och personal. Kom till invigningen på torsdag 27 april, kl. 11:00-13:00.

campus vid A-huset

När Högskolan genomförde den stora studentenkäten ”Studentbarometern” lyfte många studenter behovet av fler sittplatser och samlingsplatser utomhus. De framförde även önskemål om att utomhusmiljön ska bli mer inbjudande och att det ska finnas fler platser för återhämtning på campusområdet.

Tillsammans med Akademiska hus har Högskolan tagit fasta på önskemålen och det ombyggda området erbjuder nu plats för både aktivitet och vila med flera bord, bänkar och även fåtöljer. Här finns också en pergola med belysning, hängmattor och växter. Den 27 april är det invigning med bandklippning, aktiviteter och möjlighet att utforska den nya miljön. De första besökarna bjuds också på lättare lunch. 

– Det känns oerhört bra. Området kring A-huset har inte varit så inbjudande tidigare. Nu knyts hela campusområdet ihop på ett bättre sätt och vi har fått till en attraktiv mötesyta utomhus i den norra änden av campusområdet, säger Magnus Littmarck, fastighetscontroller på Högskolan i Skövde.

Välkommen till invigningen!

Skapad: 2023-04-25