Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)
 

Studentmeddelanden

Här publiceras information som är riktad till dig som student hos oss.

17 oktober 2019
Är du student som snart ska ut i arbetslivet? Detta är kvällen för dig!
9 oktober 2019
Det strömavbrott som runt lunchtid i dag drabbade delar av centrala Skövde får efterverkningar på Högskolan.
3 oktober 2019
Vill du upptäcka världen, studera utomlands och knyta internationella kontakter? Då kanske utlandsstudier är något för dig?
3 oktober 2019
Sök MFS-stipendium senast 15 november!
25 september 2019
Skjuter du upp saker? Är det ett problem? Snart startar en prokrastineringsgrupp där du kan få mer kunskap kring problemet och verktyg för att komma ur det.
16 september 2019
Uppföljningen av ämnen och program på institutionen för handel och företagande är nu avslutad. Uppföljningen visar att utbildningen i stort sett är väl fungerande. Flera goda exempel lyfts fram, men också några viktiga områden som behöver åtgärdas. Fakultetsnämnden föreslår att ämnet industriell ekonomi avvecklas av kvalitetsskäl. De ämnesvisa rapporterna kommer nu att fungera som underlag för vidare utveckling av verksamheten.
27 augusti 2019
Det finns många stipendier att söka när du studerar vid högskola eller universitet. Vi har samlat några av dem på vår stipendiesida och flera av dem har ansökan nu under hösten.
20 augusti 2019
Nu finns en introduktionsfilm om lärplattformen Canvas tillgänglig.
12 augusti 2019
Den planerade uppdateringen av e-postservrar 13 augusti kommer att genomföras senare på grund av en fördröjning relaterad till våra backup-servrar. Texten uppdateras när vi vet mer.
6 augusti 2019
Registreringen inför höstterminen är öppen under perioden 5 - 18 augusti. Du som ska studera på Högskolan i Skövde under hösten måste registrera dig på de kurser du ska ta. Det gäller även dig som ska läsa ett program.
1 augusti 2019
Nu kan du se dina godkända resultat, som har attesterats under sommaren, i Studentportalen igen.
24 juli 2019
Styrelsen har fattat beslut om att ge Studentkåren i Skövde ställning som studentkår vid Högskolan i Skövde i ytterligare tre år.
10 juni 2019
Den 29 maj 2019 firade studenter på Folkhälsovetenskapliga programmet med avslutningsbuffé tillsammans med lärare.
20 maj 2019
Från och med höstterminen 2019 byter Högskolan lärplattform från Scio till Canvas.
6 maj 2019
På Högskolan i Skövde har studenter med funktionsvariation möjlighet att få hjälp av en studentmentor. Du som väljer att vara studentmentor får ett utvecklande uppdrag där du hjälper en annan student att strukturera och planera sina studier. Sanna Ylvén studerar Dataspelsutveckling – Game Writing, och har varit studentmentor under nuvarande läsår. Vi ställde några frågor till henne.
6 maj 2019
Ska du söka forskningsartiklar inom ett visst ämne? Då kan Scopus vara en bra start, och även ett bra komplement till ämnesspecifika databaser.
23 april 2019
Högskolans mångfaldsstipendium utlyses årligen och tilldelas ett examensarbete på grundnivå (lägst fördjupningsnivå G2E) eller avancerad nivå som särskilt utmärker sig på temat mångfald/Lika villkor. Stipendiet för 2019 är på 7000 kr.
18 mars 2019
Vill du upptäcka världen, studera utomlands och knyta internationella kontakter? Då kanske utlandsstudier är något för dig?