Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)

Notifikationer

 

Högskolan startar höstterminen i hybridläge

Högskolan i Skövde börjar höstterminen med en blandning av undervisning på distans och på campus. Hybridundervisningen gäller fram till i början av oktober. Därefter undervisning på campus resten av terminen. Det är Högskolans plan för höstterminen 2021.

Högskolan i Skövde planerar för en återgång till campus under hösten 2021 och återgången ska ske stegvis. Sedan tidigare är det beslutat att sommarterminen ska genomföras på distans om möjligt och på campus vid behov. Höstterminen däremot kommer att inledas med en blandning av både campus- och distansundervisning.

Hybridläge till 3 oktober

Till och med 3 oktober ska alla föreläsningar som samlar fler än 50 studenter hållas som distansundervisning. Den 4 oktober övergår Högskolan till vanlig campusundervisning.

– En student som är antagen till en campusbaserad utbildning ska planera för att den ges på plats i Skövde. Men, studenten kan få inleda sina studier på distans under terminens första veckor, säger Högskolans rektor Lars Niklasson.

Fortsätter med smittskyddsåtgärder

Sedan pandemins utbrott har Högskolan vidtagit en mängd olika smittskyddsåtgärder för att göra det så smittskyddssäkert på campus som möjligt. Åtgärderna kommer att vara kvar under höstterminens första del och därefter får situationen med covid-19 avgöra när det är dags att ta bort dem.

Antagningsbesked för de utbildningar som startar till höstterminen skickas ut den 16 juli.

 

Skapad: 2021-06-02