Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)

Notifikationer

 

Antagningsbesked 2 - kom du in?

Från 28 juli kan du logga in på antagning.se för att se om du kommit in på kursen eller programmet du sökt! Då är det andra urvalet klart, där alla som tackat ja till sin plats/reservplats finns kvar.

Grattis alla antagna och reservplacerade vid Högskolan i Skövde! Första steget mot studentlivet är taget och nästa steg för dig som är antagen är att aktivera ditt studentkonto och registrera dig.

Registrering

Registreringen är öppen 2-15 augusti och du genomför den här på Studentportalen. Det är obligatoriskt att registrera sig. Om du inte registrerar dig i tid förlorar du din plats.

Om registrering

Reservantagning

Reservantagning påbörjas efter att registreringsperioden är avslutad, det vill säga efter den 15 augusti.

Är du reserv bör du hålla koll på din mejl varje dag, det är den vägen vi kontaktar dig. Bevaka även skräpposten, om det skulle hamna något där.

Vi kan inte svara på frågor om möjligheten att bli antagen om du är reserv, det går inte att förutse.

Det går inte heller att påverka vem som blir kallad som reserv. Antagningssystemet håller ordning på vem som är näst på tur och därmed får erbjudandet om eventuell plats.

Checklista för dig som är ny

För att inte missa några av stegen som krävs för att bli student kan du kika på vår Checklista för blivande studenter och se vad du behöver göra framöver.

Skapad: 2022-07-28