Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)
 

Programstudent vårterminen 2021

Introduktion och terminsstart är i år anpassade efter de rekommendationer som gäller med anledning av covid-19. Därför kommer introduktionen att vara digital.

Information om starttid och annat som gäller för just ditt program finns på programsidorna, klicka på ditt program i listan. Om förutsättningarna förändras kan vi behöva uppdatera informationen på sidan, kika därför in någon extra gång när första programträffen närmar sig!

Biovetenskap

Förutbildning

Hälsa och vård

Fristående kurser

Ska du läsa fristående kurs våren 2021? Våra kurser har olika startdatum. När du har registrerat dig kan du kontrollera schemat i Studentportalen.
Du registrerar dig 4-10 januari 2021.

Högskolan i Borås – Lärarutbildningar på campus i Skövde

Som student på campus i Skövde är du välkommen till vår introduktion 18 januari, tid: 10:15-12:00. Årets introduktion hålls digitalt, och här kommer du att få all information du behöver inför dina kommande studier.

Du kommer också få träffa utbildningsledare från Högskolan i Borås samt stödfunktioner och faddrar från Högskolan i Skövde. Mer information om studiestart kommer att skickas till dig via mejl från Högskolan i Borås.

Internationell introduktion

Ska du börja på ett internationellt program är du välkommen att delta redan under den internationella introduktionen, som startar 13 januari. Många programpunkter handlar om att lösa praktiska frågor som svenska studenter inte behöver tänka på, som personnummer och att öppna bankkonto eller att lära sig mer om Skövde och Sverige. Men det finns också mer sociala programpunkter som du kanske vill vara med på. Det är en bra möjlighet att lära känna de internationella studenter som ska läsa samma program som du.

Titta i schemat för International Introduction (his.se/en) och delta i det som är relevant för dig.

Uppdaterad: 2020-12-17 13:07:49
Skapad: 2020-12-04