Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)

Notifikationer

 

Gratis INGENIUM Summer School-vecka i Rumänien

Följ med på en oförglömlig vecka i Rumänien och lär dig mer om innovation, entreprenörskap och 3D-printing. Ansökan till INGENIUMs andra Junior Summer School har öppnat.

Gör det bästa av din studietid och knyt internationella kontakter. INGENIUM Junior Summer School är 20-24 maj i Iași, Rumänien. Den riktar sig främst till studenter som går första eller andra året på ett av INGENIUMs tio partnerlärosäten, där Högskolan i Skövde är ett av dem. Oavsett vilken utbildning du läser, blir det en lärorik erfarenhet och veckan med förarbete ger dig tre högskolepoäng. Resa och logi står Europauniversitetet INGENIUM för.

Det här är ett perfekt tillfälle att träffa studenter från INGENIUMs tio partneruniversitetet och naturligtvis också bra att ha på ditt CV. Dessutom kommer du hem med massor av ny kunskap. Varje lärosäte har fem platser, är en av dem för dig?

Ansökan stänger 10 april.
För mer information och ansökningsformulär besök INGENIUM Junior Summer School

Varför söka till INGENIUMs Summer School?

Pernilla Schälin Einarsson: "Det är en upplevelse som man bär med sig hela livet. För mig personligen så känner jag att jag har utvecklats som person på flera olika plan av att ha deltagit i detta. Och jag har skapat vänskaper som kommer vara hela livet.”

Linnea Bring: ”För att lära sig mer om olika kulturer, träffa nya vänner och framför allt diskutera viktiga frågor för jämlikhet och hållbar utveckling.”

Så tycker några tidigare deltagare:

”Dagarna har varit väldigt informella med bra diskussioner, det har varit otroligt roligt att lära känna studenter från andra europeiska länder. Vi har mycket att lära av varandra,” säger Carl-Fredrik Svensson. (Summer School, Karlsruhe, 2023)

”Det har varit speciellt att upptäcka att man kan sättas i grupper med personer från helt olika kulturer med helt olika modersmål och ändå kunna samarbeta och lösa problem tillsammans på så kort tid. Winter School är en upplevelse som man bär med sig hela livet.” säger Pernilla Schälin Einarsson. (Winter School, Cork, 2024)

”Det är en helt unik upplevelse. Det bästa var att få träffa alla nya människor från olika bakgrunder, och se vår förmåga att etablera något gemensamt. På en vecka gick vi från att vara fullständiga främlingar till att bli vänner som man saknar och känner sig ledsen över att säga hejdå till,” säger Al Baara Khattab. (Winter School, Cork, 2024)

“Att få se ett nytt land och lära sig om deras kultur samt att träffa alla andra studenter och lära sig mer om deras länder och studentliv var definitivt något av det roligaste,” konstaterar Linnéa Bring. (Winter School, Cork, 2024)

Uppdaterad: 2024-04-03 13:25:57
Skapad: 2024-03-25