Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)

Notifikationer

 

Omställning till distansundervisning

Högskolan i Skövde följer regeringens rekommendationer och rektor Lars Niklasson har idag, 17 mars, tagit beslut om att ställa om till distansundervisning. Beslutet gäller från och med den 18 mars.

Högskolans arbetar nu med att lösa praktiska frågor. Vi uppmanar alla studenter att hålla sig uppdaterade på Studentportalen som kommer att uppdateras löpande. Situationen kan förändras snabbt, därför är det viktigt att du håller dig informerad.

När det gäller tentamina kommer en gradvis omställning att ske från den 20 mars. I de fall tentamina måste hållas på campus kommer en rad åtgärder att vidtas som exempelvis glesare placering och tidigare insläpp för att undvika köbildning.

Utbildnings- och studentstöd arbetar på instruktioner till kursansvariga och studenter kring tentamina och tentamensveckan. Mer information kommer under morgondagen, den 18 mars.

Regeringens beslut syftar till att minska smittspridningen av Coronaviruset i samhället så stanna hemma när du är sjuk. Tänk på att tvätta händerna ofta.

Uppdaterad: 2020-03-18 09:18:46
Skapad: 2020-03-17