Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)

Notifikationer

 

Karriärmässan Framtid 2022

Karriärmässan Framtid 2022 har flyttat ut på Instagram, Facebook och hemsidan. Här får företagen berätta om sig själva och varför just du ska jobba med dem. Här börjar din framtid!

Karriärmässan Framtid delar nu med sig av sitt kontaktnät för att hjälpa dig knyta värdefulla kontakter med näringslivet. 

Minst ett företagsinlägg om dagen

Fram till och med den 3 mars kommer vi att lägga upp minst ett inlägg om dagen där vi presenterar en av årets utställare.

Bilder, videor, information och länkar

Varje företag har fått möjligheten att dela med sig av bilder och videor där de kan visa upp sig. Vi kommer också ge dig länkar, kontaktinformation, med mera.

Tips och Tricks

Självklart kommer vi lägga ut användbar information inför jobbsökandet och erbjuda stöttning när du vill ta kontakt med din framtida arbetsgivare!

Karriärmässan fungerar som en plattform för studenter och arbetsgivare att ta kontakt med varandra och skapa en relation som kan leda till ett jobb efter examen, sommarvikariat, deltidsarbete eller möjlighet för examensjobb! 

Följ oss!

Följ oss på Instagram @karriarmassan.framtid, Facebook @Karriärmässan Framtid och kika på vår hemsida https://framtid.me för att hitta din framtida karriär! 

Skapad: 2022-02-11