Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)

Notifikationer

 

Registrera dig till Sweden Game Conference, på plats på ASSAR

Studerar du på någon av dataspelsutbildningarna? Registreringen för att delta på plats på ASSAR under Sweden Game Conference, är nu öppen för dig. Konferensen kommer också att streamas på swedengameconference.se den 21-23 oktober.

Vi vet att många studenter redan har registrerat sig för att ta del av Sweden Game Conference digitalt, men det finns även biljetter för att delta på plats på ASSAR Innovation Arena (vid Balthazar Science Center) under konferensdagarna.

Se hela programmet och registrera dig för att delta på ASSAR via eventbrite.co.uk

Sweden Game Conference 2020

I år inleds Sweden Game Conference med en affärsinriktad dag följt av två studentdagar. De tre dagarna kommer att fyllas med intressanta samtal och paneler, ett digital expo som visar spel och projekt, digital matchmaking och mycket mer. Bland årets deltagare hittar du välkända spelföretag som DICE och Blizzard samt många indieutvecklare och startups.

Företag

Konferensen börjar den 21 oktober med fokus på företag, som blir en dag fylld med intressanta digitala aktiviteter inom temat indie-startups. Frågor som berör exempelvis kapital, utmaningar och möjligheter för utvecklare kommer att diskuteras under denna dag, tillsammans med digital matchmaking genom den digitala plattformen MeetToMatch, Pitch Your Game till en internationell panel och många intressanta panelsamtal.

Studentdagar

Konferensen fortsätter 22-23 oktober med fokus på dataspelsutvecklingsstudenter från Högskolan i Skövde. Det kommer att vara en kombination av livestreamar för digitala deltagare och fysisk närvaro för studenter som kommer att kunna delta på plats på ASSAR Industrial Innovation i Skövde.

Digitalt expo

Sweden Game Conferences digitala expo är en central del av konferensen. Företag och utvecklare kan visa upp sina senaste spel, projekt eller service till tusentals besökare och på så sätt nå nya målgrupper. Digitalt expo är öppet för alla som registrerar sig till konferensen, som investerare, förläggare och media. Den digitala mässan öppnar onsdagen den 21 oktober och öppnar för allmänheten och konsumenterna fredagen den 23 oktober till lördag den 24 oktober.

Skapad: 2020-10-20