Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)

Notifikationer

 

Karriärmässan Framtid 4 mars

Karriärmässan Framtid 2021 hålls helt digitalt den 4 mars mellan kl. 10 – 14

Hur går mässan till?

Mässan kommer hållas på en extern webbplattform där ni studenter registrerar er och skapar en profil. Det är bra om ni fyller i så mycket information som möjligt i er profil eftersom företagen kommer kunna ta del av den informationen under mässan. Organisationerna skapar också sina profiler som fungerar ungefär som en monter. Dessutom kommer er profil matchas mot deras profil och ni får kontaktförslag direkt i plattformen.

PS. Det är superenkelt och användarvänligt att skapa sin profil!

Webbplattformen ger möjlighet för er studenter att kommunicera med organisationernas representanter via chatt och video. Ni behöver bara gå in i deras profil och skicka en förfrågan. De har också möjligheten att kontakta er och då får ni en notis med en förfrågan vilket underlättar för er ifall ni inte har möjlighet att vara inloggade under hela mässtiden.

De organisationer ni kommer få träffa är exempelvis Piktiv, VGR, Inexchange och Gamesys

Utöver jobben som förmedlas på sidan så kommer det finnas några intressanta föreläsningar för er att ta del utav.

Program

  • 10.00 Drivhuset pratar om vikten av att nätverka i en alltmer digital värld och ger er tips på vägen.
  • 12:00 Inspirationsföreläsning med skaparna av den framgångsrika podcasten ”Tack för Kaffet”. Mathie, Johan och Jimmy från humorpodcasten berättar om hur dom gick från idé till verklighet. En föreläsning om motgångar och att våga gå sin egen väg.
  • 13.00 Fackförbundet Akavia håller i en föreläsning om LinkedIn. De går igenom hur den växande plattformen fungerar och ger er studenter några riktigt bra tips och råd för hur ni ska bygga er profil.

Vad är Framtid

Framtid är en mötesplats mellan studenter och arbetsliv. Deltagande organisationer erbjuder er studenter möjlighet till bland annat extrajobb vid sidan av studierna, sommarjobb eller jobb efter avklarade studier. Dessutom är det en ypperlig möjlighet för er att nätverka och ställa frågor till utställarna.

Vanligtvis brukar mässan hållas i G-huset men på grund av rådande pandemi genomförs mässan digitalt.

Skapad: 2021-02-25