Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)

Notifikationer

 

Ny databas tillgänglig för Högskolans studenter

O'Reilly for Higher Education innehåller cirka 44 000 e-böcker och cirka 30 000 timmar video från olika förlag (O’Reilly, Pearson, Packt, Wiley, HarperCollins etc.).

Det är en multimediasamling med instruktions- och referensmaterial med inriktning på datavetenskap och teknik, digital media, grafisk design, affärstransformation och mycket mer.

För tillfället är enbart O’Reillys böcker sökbara i LibSearch, men vi arbetar på att få in övrigt material. Under tiden, använd gärna länken i databaslistan, så får du tillgång till allt material.

Installera appen

Installera appen som heter "O'Reilly" från Play Store för Android eller Apple Store för iOS. Logga in med din student- eller personal-email.

Hur fungerar O’Reilly-appen?

Ladda ner så många böcker och videor som du vill. Funktioner som highlights och playlists synkroniseras oavsett om du använder O’Reilly med appen eller online på en laptop. Hitta nya böcker och videos att lägga in i dina playlists. Alla O’Reillys böcker och videos finns tillgängliga i appen. Learning Paths är däremot endast tillgängliga i webbläsare.

Nedladdning och access offline

Du måste ladda ner appen för att kunna få access offline. Klicka på Downloads i appens meny för att hitta dina nedladdade böcker och videos. Du kan ladda ner hela böcker, hela videos, även videoklipp och bokkapitel. Du kan behålla dem nedladdade så länge som Högskolans avtal gäller.

Mer information om databasen (extern länk).

Skapad: 2021-04-15