Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)
 

Folkhälsovetenskap - digital hälsa och kommunikation

Grattis till att du har blivit antagen till magisterprogrammet Folkhälsovetenskap: Digital hälsa och kommunikation vid Högskolan i Skövde. Vi lärare vill önska dig varmt välkommen och ser fram emot ett utvecklande och gott samarbete under din utbildningstid hos oss.

Studierna på programmet är på avancerad nivå och bedrivs på helfart under två terminer. Programmet är en nätbaserad distansutbildning. Det innebär att merparten av utbildningen sker via den digitala lärplattformen Canvas. Där har varje kurs en sajt genom vilken du kommer att få tillgång till kursmaterial, föreläsningar, uppgifter och examinationer. Under programmet har vi också några träffar när vi ses på campus i Skövde. Mera information om programmet hittar du på vår webbsida.

Registrering

Inför programstarten ska du registrera dig för att behålla din studieplats. Det gör du via www.his.se/studentportalen mellan 4 och 16 augusti. För att kunna registrera dig måste du aktivera ett användarkonto. Det gör du på www.his.se/aktiverakonto

Vid förhinder

Om du inte har möjlighet att närvara vid programintroduktionen är det viktigt att du meddelar detta till programansvarig. Utöver detta måste du också registrera dig via Studentportalen senast 16 augusti. Om du inte registrerar dig via Studentportalen mister du tyvärr din programplats.

Programstart och introduktion

Höstterminen startar måndagen den 31 augusti. Då får du tillgång till den första kursens kurssajt och vi rekommenderar att du börjar bekanta dig med den information som finns på Canvas och på Studentportalen.

Onsdag den 2 september har vi programintroduktion hela dagen. Denna skulle egentligen har skett på campus i Skövde men på grund av pandemin har vi beslutat genomföra introduktionsdagen digitalt istället. Vi ses via videokonferenssystemet Zoom. För att kunna delta behöver du ha en stabil internetuppkoppling, en web-kamera och en mikrofon. Under introduktionsdagen kommer du att få information om programmet och om Högskolan. Det blir också ett tillfälle att möta både kurskamrater och lärare. Vi ser fram emot att träffa dig då. Mer detaljerad information om programintroduktionen kommer att finnas på Canvas.  

Programansvarig: Pernilla Bjerkeli, pernilla.bjerkeli@his.se

Övriga lärare i programmet är Emelie Adamovic, Karin Flodin, Martin Gellerstedt, Ninitha Maivorsdotter, Kajsa Nalin, Gianluca Tognon och Anna-Karin Waldemarsson. Kontaktuppgifter och information om alla lärare finns via sökfunktionen på Högskolans hemsida.

Vi är mycket glada att du har valt att studera på magisterprogrammet Folkhälsovetenskap: Digital hälsa och kommunikation vid Högskolan i Skövde och ser fram emot att träffa dig i samband med programstarten.

Hör gärna av dig om du har frågor.

Bästa hälsningar,

Pernilla Bjerkeli, pernilla.bjerkeli@his.se

Programansvarig magisterprogrammet Folkhälsovetenskap: Digital hälsa och kommunikation

Skapad: 2020-07-07