Något gick fel

Testa att ladda om sidan eller försök igen senare. Om problemet kvarstår, kontakta systemarenden@his.se

Hoppa till innehåll (Tryck Enter)
 

Starkt begränsade öppettider på Biblioteket och Studentservice

På grund av det allvarliga läge vi befinner oss i, med stark smittspridning av covid-19, presenterade regeringen och Folkhälsomyndigheten nya restriktioner den 18 december. Det innebär att vissa av Högskolans verksamheter påverkas, bland annat Högskolebiblioteket och Studentservice.

Högskolebiblioteket inför starkt begränsade öppettider

Högskolebiblioteket kommer bara att ha öppet två timmar om dagen 22 december-24 januari. Grupprum och andra studiemiljöer kommer att vara stängda hela tiden. Stängningen görs efter regeringens och Folkhälsomyndighetens skärpta restriktioner om att all verksamhet som som inte är nödvändig och som drivs av staten, regioner och kommuner, omedelbart bör stänga för att minska risken för smittspridning.

Även om du som student inte längre kommer att kunna sitta på biblioteket och plugga, så är biblioteket öppet digitalt. Du kan enkelt nå personalen via chatt och mejl på följande tider:

4-5 januari: kl. 10:00–14:00
7-24 januari kl. 8:00–17:00

Öppet två timmar på vardagar för låneärenden och kurslitteratur

Behöver du kurslitteratur eller låna en bok? Mellan klockan 12:00-14:00 kan du som är anställd eller student på Högskolan i Skövde eller annat lärosäte besöka biblioteket för olika låneärenden eller för att få tillgång till samlingarna som finns på biblioteket. Använd D-husets huvudentré för att komma in i biblioteket. Du kan också lämna tillbaka böcker i Kanslihuset.

Studentservice och helpdesk i E-huset

Även studentservice och helpdesk anpassar sina öppettider under perioden 28 december–24 januari.

4, 5, 7–24 januari

Den fysiska receptionen är stängd. Onlincereception genom dropin på Zoom samt bemanning back-office mån-fre kl. 10:00–12:30. Telefontider mån-tors kl. 10:00–11:00.

Studentservice har även infört nya rutiner för tentamensutlämningen, där du kan begära utlämnandet av tentamen via ett webbformulär och få tentan hemskickad via post

Läs mer om tentamensutlämning

Skapad: 2020-12-22